Na vsebino

Skupščina Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine z novo častno članico

4. marca 2022 smo v Klubu poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine speljali že 23. skupščino kluba. Po razrešitvi vseh organov kluba smo izvolili in potrdili nove. Klub bo tudi nadaljnji dve leti vodila Maja Fink, za podpredsednico pa smo potrdili Saro Zupančič. Podelili smo priznanja najbolj zasluženim. Zahvalo kluba za aktivno delo, organizacijo in sodelovanje na dogodkih je prejela Mojca Šikonja. Naznanili smo prejemnici Zveznih priznanj, to sta Erika Škrabec, ki bo prejela pisno priznanje in Nataša Poljanec, ki bo prejela najvišje priznanje Zveze, kristalno priznanje. Priznanji jima bosta podeljeni na 5. Dnevu Zveze, ki bo 9. aprila na Bledu. Posebno priznanje kluba za življenjsko delo smo podelili novi častni članici, sedmi po vrsti, Lilijani Vučković.

Vsako leto posebno zahvalo namenimo tudi donatorjem brez katerih naše delo ne bi bilo tako uspešno. Letos smo se s pisno zahvalo zahvalili donatorju, ki nas podpira že vrsto let, to je podjetje Brinox, d. o. o. Priznanje je v imenu podjetja prevzela članica kluba in vodja poslovne administracije v podjetju Brinox, d.o.o. Alenka Škraba.

Program sta glasbeno popestrili Daša Planinc s petjem in igranjem na ukulele, ter Lucija Fink z igranjem na kitaro.

Še enkrat se zahvaljujemo tudi donatorjem skupščine: Cvetličarna in trgovina Pia, Petra Žnidaršič, s. p., Mokronog Pekarstvo Rok d.o.o., PE Mokronog, Maja Fink, predsednica Kluba, Cvetličarna Colarič, Peter Colarič s.p., Brinox, d. o. o., Jani Pavlin, Studio Rakun, portretni fotograf ter Hotel Center Novo mesto.

Vir: Klub poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajin

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj