Na vsebino

Sprva bo pretežno oblačno, ponekod tudi megleno, popoldne jasno

Ponoči se bo pooblačilo v večjem delu Slovenije, le ponekod na severu bo ostalo delno jasno. Po nekaterih nižinah bo megleno. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 4, ob morju okoli 8 °C.

Jutri bo ponekod v severnih krajih delno jasno, drugod pa sprva pretežno oblačno, ponekod tudi megleno. Čez dan se bo oblačnost trgala in popoldne se bo, razen ponekod na Primorskem, večinoma razjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14 °C.

V ponedeljek bo precej jasno. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla, ki se lahko pojavi tudi ob morju. V torek bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji pretežno oblačno, drugod pa bo delno jasno. V sredo bo le na severovzhodu še delno jasno, drugod pa pretežno oblačno in večinoma suho. Malo hladneje bo.

Eno območje visokega zračnega tlaka je nad jugozahodno Evropo, drugo pa nad Rusijo. Naši kraji so na prehodu med obema. S šibkim zahodnikom k nam doteka razmeroma topel in vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj