Na vsebino

Sprva pretežno oblačno, popoldne se bodo oblaki trgali

Ponoči bo oblačno, v notranjosti Slovenije se bo pojavljalo rahlo sneženje. Pihal bo šibak veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do -1, na Primorskem do 1 °C.

Jutri bo na Primorskem povečini sončno. Drugod bo sprva še pretežno oblačno, popoldne se bodo oblaki trgali. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 9 °C.

V torek bo na vzhodu še delno jasno. Drugod se bo od zahoda znova pooblačilo. Predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo občasno padavine. Po nižinah v notranjosti bo sprva rahlo snežilo, čez dan se bo meja sneženja dvigala. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. V sredo bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo do večera ponehale. V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo zapihal jugozahodnik.

Nad vzhodno Evropo je obsežno območje visokega zračnega tlaka. Na njegovem obrobju priteka nad naše kraje od vzhoda hladen in vlažen zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj