Na vsebino

Srednja šola Črnomelj z izobraževanjem na daljavo

Spoštovani dijaki in starši!

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19 bomo po odredbi Vlade RS začasno, predvidoma od 16. do 29. marca 2020, zaprli šolska vrata, kar pa ne pomeni, da bomo prekinili izobraževalni proces. Izvajali ga bomo na daljavo.

Zavedamo se, da izobraževanje na daljavo ne more v celoti nadomestiti dela v učilnicah, zato je pred nami in vami nov izziv, vendar upamo, da bomo s skupnimi močmi zmogli. Potrebna bo visoka motivacija in samokontrola. Minister je poudaril, da je zelo pomembno, da ostanete v izobraževalni kondiciji. Delo opravljajte sproti, vsak dan, da ohranite delovni ritem. Zato prosimo vas za odgovoren pristop do dela in vestno izpolnjevanje obveznosti, saj se učite za svojo prihodnost.

Dijaki, navodila učiteljev jemljite skrajno resno. Z vami bodo vzpostavili različne komunikacijske vezi. A tudi učitelji so se prvič znašli v takšni situaciji, povratne informacije ne bodo tako hitre kot pri pouku v učilnicah.

Navodila za izvedbo pouka:

- Delo za dijake bo od doma potekalo po urniku, ki je objavljen v eAsistentu.
- Dijaki prejmejo informacijo o nalogah in obveznostih od učitelja, ki vas bo tudi nagovoril, kako boste komunicirali oziroma se izobraževali na daljavo.
- Učitelji bodo dosegljivi za komuniciranje z dijaki v času pouka po urniku.
- eAsistent je razvil nove možnosti pouka na daljavo, ki omogočajo potek pouka »v živo« (preko kanala, sporočil ...).

Navodila za uporabo najdete na strani eA v polju POMEMBNO.

Če imate težave pri registraciji v eAsistenta, pišite na [email protected].

Učitelj v eA vpiše aktualno učno snov tako, da tudi ostali vidijo, kakšna je obremenitev dijaka, in sicer:
- Učna snov
- Naziv: naslov/tema učne ure
- Opis: vsebina učne ure, način izvedbe učne ure, predvidena naloge za dijaka, rok oddaje naloge, način preverjanja

Razrednik skrbi za koordiniranje dela in odgovarja na vaša vprašanja preko maila.
Tudi za dijake, ki se jim prekine PUD, 3. OK in 2. ST za obdobje, ko bi morali opravljati PUD, imajo izobraževanje na daljavo po urniku.

V primeru kakršnihkoli zapletov pri izvajanju dela na domu kontaktirajte razrednika. Prav tako razrednika obveščajte o morebitnih osebnih okoliščinah, ki bi lahko vplivale na opravljanje dela.

Ostanite zdravi in SREČNO!

Vir: Srednja šola Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj