Na vsebino

Stari trg ob Kolpi še letos bogatejši za posodobljen športni park

Podoben vadbeni park so pred časom že uredili v Jurjevanjski dragi v Črnomlju.
Podoben vadbeni park so pred časom že uredili v Jurjevanjski dragi v Črnomlju.

Občina Črnomelj bo s pomočjo uspešno pridobljenih sredstev Ministrstva za izobraževanje znanost in šport razširila ter posodobila športni park v Starem trgu ob Kolpi. Športni park bo vseboval šest fitnes naprav ter pet igral za zabavo in razgibanje otrok.

Z umestitvijo zunanjih vadbenih naprav bo zaokrožena celota športnega igrišča v Starem trgu ob Kolpi. Novo pridobitev bodo v sklopu športne vzgoje uporabljali učenci tamkajšnje osnovne šole ter vsi, ki so željni rekreacije na prostem. To je tudi cilj naložbe, ki zagotavlja kakovostno javno športno rekreacijsko površino ob športnem igrišču v Starem trgu ob Kolpi, ki bo namenjena vsem generacijam uporabnikov.

Občina Črnomelj je za razširitev in posodobitev športnega parka Stari trg ob Kolpi pridobila dobrih 22.900 evrov državnih sredstev. Razliko do 54.900 evrov, na kolikor je ocenjena investicija, bo občina pokrila iz lastne blagajne.

Vir: Občina Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj