Na vsebino

Stopimo skupaj 2018

Rdeči križ Metlika je v sodelovanju z ZD Metlika v petek pripravil 18. dobrodelni koncert Stopimo skupaj. Tokrat zbirajo sredstva za nakup medicinskega aparata EKG, katerega potrebujejo in ga bodo uporabljali v Zdravstvenem domu Metlika.

Okvirna vrednost primernega aparata znaša 6.000 EUR. Do danes so z donacijami in vstopnicami za koncert zbrali 6.205 EUR.

Sredstva bodo zbirali do zaključka akcije, 1. marca 2018.

V programu so nastopili: Ansambel Tonija Verderberja, Helena Blagne, Davor Borno, Klapa Gallus, Tamburaška skupina Melos, Katja Pezdirec in Katja Grozina/Rok Škrlep (stand/up). Vsi so se odpovedali honorarju.

Čez program sta nas popeljala Lojze Bojanc in Verica Marušič

Prisotne so pozdravili in se jim zahvalili župan občine Metlika g. Darko zevnik, generalna sekretarka RKS ga. Renata Brunskole, ter predstavniki Rdečega križa Metlika ga. Mojca Zevnik Stopar in sekretarka Zalka Klemenčič ter direktorica zdravstvenega doma Metlika gospa Duška Vukšinič.

Rdeči križ Metlika kot organizator se zahvaljuje občini Metlika, vsem donatorjem, medijem, nastopajočim, obiskovalcem in predanim aktivistom, prostovoljcem in članom ekip PP RK Metlika.

Zvočni zapis

  • - Zalka Klemenčič, Rdeči križ Metlika

  • - Duška Vukšinič, Zdravstveni dom Metlika

Vir: RK Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj