Na vsebino

Tedenske aktivnosti v HSD Črnomelj in Metlika

Izdelki, ki si jih sami izdelamo, imajo večjo vrednost in so nam ljubši. Prednosti le teh so, da pri njih upoštevamo svoje želje, uporabimo svojo domišljijo in kreativnost. Marsikateremu že odsluženemu oblačilu vdihnemo novo življenje in z recikliranjem pripomoremo k zmanjševanju smeti.

V Hiši sadeži družbe Črnomelj že celo jesen in zimo ob torkih šivamo in ob sredah kvačkamo hobotnice za nedonošenčke. Nastalo je kar nekaj zanimivih in uporabnih izdelkov.

Še vedno smo v času prehladov in raznih viroz. K odpornosti organizma veliko pripomore prehrana. Mi smo tokrat posegli po živilu, ki čisti organizem in krepi zdravje. Že zgodaj dopoldne je začelo dišati po kuhani repi. Končni rezultat nas je navdušil in obljubili smo, da prav kmalu ponovimo isto ali podobno "vajo".

Vabljeni čez teden dni, pridružite se nam tudi vi.

Dopoldansko sonce nas je zvabilo na vrt okoli Hiše Sadeži družbe Metlika. Po zimskem premoru nas je pričakalo kar nekaj dela. Počistili smo okolico, spraznili kompostnik, požagali nekaj vej na drevesih in odpad odpeljali na metliško deponijo... S pridnimi rokami prostovoljcev nam je v veliki meri uspelo.

Vir: HSD Črnomelj in HSD Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj