Na vsebino

Ti meni danes, jaz tebi jutri

Projekt »Ti meni danes, jaz tebi jutri« je del širšega programa Šola sobivanja, ki združuje projekte z različnih področij trajnostnega razvoja. Organizator projekta je društvo Sobivanje, v sodelovanju z Zavodom ORELI.

Projekt se posveča socialnim odnosom kot eni od nepogrešljivih komponent trajnostnega razvoja, posledično pa vpleta vse komponente trajnostnega razvoja. Otroke želi spodbuditi k razmišljanju o odnosih s starejšimi, razviti oziroma nadgraditi čut za pomen medsebojnih odnosov. Ti so v času izrednih epidemioloških razmer še veliko bolj pomembni. Projekti aktivnosti so razdeljeni na tri področja: prazniki, trajnostne akcije, ogled risank /filmov s trajnostno vsebino.

V projektu sodelujejo vsi učenci OŠ Stari trg ob Kolpi. V prvi aktivnosti prazniki – decembrski možje so predstavili, kako so preživeli čas med prazniki s svojimi starimi starši, starši, drugimi sorodniki, kaj jim prazniki pomenijo … Vsak razred je po svoje predstavil svoje videnje. Nekateri so pisali, drugi risali ali fotografirali.

Vir: OŠ Stari trg ob Kolpi

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj