Na vsebino

Zdravstveni dom Črnomelj je sodeloval na dogodku v Semiču

Na zabavnem dogodku »Jaz in očka tečeva«, ki ga je organiziral Vrtec Sonček Semič, OŠ Semič in TIC Semič, je sodeloval tudi Zdravstveni dom Črnomelj.
Pod vodstvom fizioterapevtke je potekal pohod za vse generacije. Na cilju pred KC Semič so udeležencem izmerili moč stiska pesti, ki je povezana z nastankom srčno-žilnih obolenj.
Ob zelenici, kjer je potekal očkov tek, so si starši in otroci, ob plesnem programu, lahko ogledali tri stojnice, ki jih je organiziral Zdravstveno-vzgojni center v sodelovanju z Referenčno ambulanto Semič.
Na prvi stojnici smo predstavili delo referenčne medicinske sestre, ter ZV delavnice za odrasle, ter SVIT preventivni program.
Na stojnici zdravstvene in zobozdravstvene vzgoje otrok in mladostnikov so si starši lahko ogledali didaktične pripomočke, ki jih uporabljajo izvajalke Zdravstveno-vzgojnega centra pri svojem delu z učenci. Pri predstavitvi so jim pomagali tudi otroci s svojim, že pridobljenim, znanjem o zdravju.

Vir: ZD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj