Na vsebino

Udeleženci OŠO se tako v Črnomlju kot v Metliki učijo tudi izven štirih sten učilnic

V tem šolskem letu so se tako seznanili z belokranjsko kulturno dediščino in igrali različne pastirske igre. Spoznavali so pomen Kulturnega doma Črnomelj ter si v njem ogledali slovenski film. Udeležili so se tudi naravoslovnega dne. Skozi svibniško gozdno pot so se odpravili do Jelševnika, kjer so se udeležili predstavitve Infocentra črni močeril. Udeležili so se tudi Dnevov zeliščarstva v Beli krajini in si ogledali predstavitve na stojnicah. Svoje sposobnosti pa so pokazali tudi na delovni akciji, kjer so sodelovali pri urejanju zeliščno sadnega vrta Zikosad.

V letošnjem šolskem letu smo kot novost uvedli aktivne odmore, ki udeležencem omogočajo kakovostne načine sproščanja. Med odmori imajo možnost uporabe družabnih iger in možnost priprave toplih napitkov. Udeležence dnevno seznanjamo kako varovati svoje zdravje in zdravje drugih v času naraščanja okužb z novih korona virusom.

Vir: ZIK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj