Na vsebino

Ukradel tobačne izdelke; prijeli večje število prebežnikov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 25. in 28. marcem intervenirali v 170 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 664 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, prometno nesrečo, v kateri so se udeleženci lažje poškodovali in 23 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi 37-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požarov, sprožitve signalno varnostnih naprav in nezakonitih prehodov državne meje.

Tatovi v Črnomlju

Na Belokranjski cesti v Črnomlju je v noči na nedeljo nekdo vlomil v prodajalno in ukradel tobačne izdelke. Okoliščine dogodka policisti še preiskujejo.

Nezakonito čez državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Vukovcev, Brdarcev in Deskove vasi izsledili ter prijeli šest državljanov Pakistana, tri državljane Nigerije, po dva državljana Sierra Leone, Kameruna in Konga, državljana Tanzanije, državljana Somalije in državljana Gane. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj