Na vsebino

Ureditev odseka črne točke Črmošnjice – Črnomelj 3

Spoštovane občanke in občani, obveščamo vas, da smo pred kratkim pričeli z deli na projektu »Ureditev odseka črne točke Črmošnjice – Črnomelj 3«.

S tem projektom bodo na območju podvoza Ulice 21. oktobra pod železnico urejeni osvetljeni pločniki in prehod čez lokalno cesto proti zgornjemu delu Semiške ceste, za potrebe varnega prehajanja pod podvozom in preko ceste bo postavljena svetlobna prometna signalizacija – semaforji. Sočasno s to prometno ureditvijo bodo obnovljene vse instalacije pod podvozom.

Izbrani izvajalec del po javnem razpisu je CGP d.d. Novo mesto, nadzornik pa 3DD Statika, Živko Franko s.p. iz Črnomlja.

Dela naj bi bila zaključena v oktobru 2019, ko poteče popolna zapora ceste na odseku od priključka na obvoznico do h. št. Ulica 21. oktobra 11.

Prosimo vas za razumevanje, saj brez popolne zapore ceste pod podvozom ni mogoče izvesti predvidenih ukrepov trajnostne mobilnosti, ki so sofinancirani iz Evropskih strukturnih in investicijskih skladov.

Vir: Občina Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj