Na vsebino

Vabilo k ogledu 26. dobrodelnega Miklavževega koncerta

26. Miklavžev koncert, ki ga pripravljajo RTV Slovenija, Rotary Club Ljubljana in Rotary District 1912, si boste lahko danes ogledali na 1. programu TV Slovenija ob 20. uri.

Med prireditvijo bo predstavljena tudi OŠ Milke Šobar - Nataše iz Črnomlja, saj bo deležna posebnega darila s strani Rotary kluba Ljubljana. Predvajani bodo tudi filmčki z našega mednarodnega projekta Video S-Factor.

Veseli bomo, če si boste vzeli čas in ogledali koncert.

Hkrati vas vabimo, da z dobrodelnim klicem med oddajo na številko 01 472 00 11 prispevate v dobrodelni sklad, s pomočjo katerega bodo pomagali slovenskim osnovnošolcem, ki zaradi finančnega položaja svojih staršev nimajo enakih možnosti za osebnostno rast in izobraževanje kot njihovi vrstniki. Sredstva bodo namenili izvenšolskim dejavnostim, osnovnošolcem pa bodo z zbranimi sredstvi omogočili udeležbo v šoli v naravi ter številne šolske ekskurzije.

Zbiranje sredstev poteka tudi preko SMS sporočil. Pošljete lahko SMS z besedo MIKLAVZ5 na številko 1919 in podarili boste 5 €. Darujejo lahko naročniki vseh slovenskih operaterjev.

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj