Na vsebino

Vprašanje našega bralca glede parkirišča "Belsad"

Tik pred novoletnimi prazniki smo od bralca našega portala prejeli vprašanje glede parkirišča "Belsad" v Črnomlju. Bralcu smo takoj odgovorili, da bomo vprašanje v kabinet župana posredovali po praznikih, kar smo tudi storili.

Vprašanje bralca je bilo sledeče (objavljamo v enaki obliki, kot smo vprašanje prejeli, takšnega smo tudi posredovali v kabinet župana):

"Mene zanima za koga je namenjeno parkirišče na Belsadu? Je to za obiskovalce Črnomlja ali za tiste, ki se iz Bele krajine vozijo na delo izven Črnomlja? Je do Črnomlja potem predvidena kakšna avtobusna ali kombi povezava? In še to – če je parkiranje brezplačno me zanima, koliko za to plačamo občani? Verjetno ga lastnik občini ne more (ne sme) oddati brezplačno."

Danes dopoldne smo z Oddelka za okolje, prostor in gospodarstvo na Občini Črnomelj prejeli odgovor:

"Parkirišče je namenjeno predvsem za tiste, ki se vozijo na delo izven Črnomlja in pustijo svoje vozilo v Črnomlju. S tem želimo čim bolj razbremeniti ostala parkirišča v mestu Črnomelj. Zato do Črnomlja ne bo organizirana avtobusna ali kombi povezava. Parkirišče na Belsadu je začasno, dokler ne uspemo urediti drugih lokacij.

Letna najemnina za najem zemljišča za uporabo parkirišča je določena na podlagi ocenjene vrednosti in znaša 2050 evrov + 22% DDV (skupaj 2501 evrov)."

Fotografije parkirišča so narejene danes ob 11. uri.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj