Na vsebino

Za popestritev počitnic so se odeli v pisane barve

Foto: KC Semič
Foto: KC Semič

Kulturni center Semič je tudi letos v juliju in avgustu pripravil brezplačne počitniške delavnice za najmlajše. Ob torkih tako potekajo športne aktivnosti v Telovadnici Partizan, ob sredah pa kreativne delavnice v Muzejski hiši Semič.

Danes so se otroci pred Muzejsko hišo s pomočjo Ane in Polone za popestritev počitnic odeli v pisane barve. S pomočjo pokrovov cestnih jaškov, barve, valjčkov in malce ustvarjalnosti so izdelali poseben tisk za tekstil ter polepšali svoje odvečne enobarvne majice. Barve pa so krasile tudi mlade obraze, ki so se ob tem očitno dobro zabavali.

Naslednjo sredo dopoldan bodo počitnikarji na delavnici z Ano Heij izdelali zapestnico, v katero bodo z makrame tehniko vpletli tudi kristalček ametista. Kristal ametist je namreč dober zaščitni kamen, ki v naše življenje prinese mir in harmonijo. Delavnica je namenjena otrokom od 6. do 12. let. Prijave sprejemajo na tel. št. 040 625 148 ali e-naslovu [email protected].

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj