Na vsebino

Začela se je nova sezona čajank v Kovačnici sreče

Zgodbe o življenju in preizkušnjah, ki jih le-to prinaša, lahko navdihnejo mnoge in jim dajo zalet za nove zmage ali pa za začetek nečesa novega, s čimer so odlašali. Kovačnica sreče je tisti kraj v Gribljah, kjer se od oktobra do aprila na čajankah kujejo dobre zgodbe, pozitivna energija in nova poznanstva. Darinka Jerčinovič pripelje zanimive goste, ki udeležencem dajo nov zanos, ideje, velikokrat pa tudi brco v njihovo zadnjo plat, da se zganejo in začnejo uresničevati svoje sanje.

Na prvi čajanki, ki je potekala minulo soboto, je Sanela Zukanovič govorila o svojem življenju od begunke do uspešne podjetnice. Sanela je svojo zgodbo začela leta '92, ko je kot begunka iz Bosne prišla v Slovenijo. Vendar to ni bila žalostna zgodba - nasprotno - to je zgodba o zmagah in o tem, da lahko s pozitivnim razmišljanjem in energijo privlačiš podobno. Je zgodba o uspehu in ljubezni.

Čajanke niso namenjene le pogovoru in pasivnemu poslušanju temveč za sodelovanje, povezovanje, izmenjavo idej in druženje. Poleg čajank v Kovačnici sreče potekajo tudi številne delavnice in srečanja, med drugim na temo osebne rasti, obvladovanja stresa, podjetništva. Več o dogodkih izveste na Facebook strani Kovačnica sreče in v našem napovedniku.

Del sobotnega večera s Sanelo si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: Kovačnica sreče

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj