Na vsebino

Zaključek bralnih projektov in bralne značke za odrasle

Včeraj smo z ogledom skečev, ki sta jih odigrali Alenka in Mojca Mežnaršič, v Domu starejših občanov Črnomelj zaključili srečanja v bralnih projektih za odrasle v bralni sezoni 2018/2019. Prireditev je organizirala Knjižnica Črnomelj v sodelovanju z Domom starejših Črnomelj, Občino Črnomelj in Občino Semič, ki že vrsto let sofinancirata bralne projekte.

Na prireditvi so bili zbrani vsi, ki so obiskovali bralna srečanja za odrasle v Domu starejših Črnomelj, v Knjižnici Črnomelj in Krajevni knjižnici Semič in tudi vsi, ki so sodelovali in brali dobre knjige za osvojitev Župančičeve bralne značke za odrasle v Domu starejših občanov Črnomelj, Knjižnici Črnomelj in Krajevni knjižnici Semič. Podelili smo sedemdeset priznanj bralnoznačkarjem in v tem obdobju prebrali 350 knjig.

Prireditev sta s svojim nastopom popestrili Alenka in Mojca Mežnaršič. Odigrali sta nekaj skečev, ki so nastali izpod peresa Alenke Mežnaršič, ki je znana po tem, da vse kar se zgodi, rada obrne na zabavo in smeh.

Nagovorila sta nas tudi direktorica Knjižnice Črnomelj Anja Panjan Trgovčić in g. Simon Bahor, predstavnik Doma starejših občanov Črnomelj.

Tudi tokrat so naši gostitelji po prireditvi poskrbeli za odlično kulinarično razvajanje, prijeten klepet in druženje.

Hvala vsem, ki ste sodelovali pri bralnih projektih in že se veselimo jeseni, ko se bomo ponovno srečevali in se družili z najboljšimi knjižnimi prijateljicami.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj