Na vsebino

Zaključek glasbene delavnice za starše z dojenčki in malčki v Knjižnici Črnomelj 2019/2020

Včeraj smo se še zadnjič srečali in obnovili skoraj vse pesmice in plese, ki se nam jih je uspelo naučiti na srečanjih. V letošnjem šolskem letu se je zaradi bolezni dojenčkov in malčkov malokrat zgodilo, da bi bile prisotne vse družine. Kljub temu nas je obiskovanje glasbenih uric zelo povezalo in osrečilo. Skupaj z mentorico Andrejo Zupančič smo preživeli kvaliteten čas, v knjižnici in ob glasbi, ki jo razumejo in čutijo že najmlajši otroci. Andreji smo hvaležni za njeno pozitivno energijo, srčnost in igrivost. Od njenih uric smo vedno odhajali bolj veseli in bolj srečni. Hvaležni smo tudi staršem, ki so delavnico sprejeli kot dober izziv in priložnost.

Na zaključku smo za vse sodelujoče družine pripravili priznanja za sodelovanje in nekaj fotografij s srečanj za spomin. Sledilo je krajše prijetno druženje ob sladkem prigrizku. Dogovorili smo se, da bi naslednje šolsko leto delavnico organizirali ob sobotah, da se nam bo lahko priključilo še nekaj novih družin. Veselimo se novih skupnih izzivov.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj