Na vsebino

Zaključek TVU, OŠ Loka

V nedeljo, 18. 6. 2023, se je uradno zaključil projekt Tedni vseživljenjskega učenja (TVU). Naša šola je v času od 15. maja do 18. junija priredila kar sedem dogodkov za širšo javnost, v katerih opozarjamo na vseprisotnost in pomembnost učenja v vseh življenjskih obdobjih. O dogodkih smo obveščali sproti na naši spletni strani. Potrudili smo se, da za vsakogar pripravimo nekaj zanimivega. V okviru TVU smo tako priredili naslednje dogodke:

  1. KROG ODLIČNOSTI IN CLAYFULNESS – delavnica sproščanja s pomočjo gline in predstavitev nevrolingvističnega programiranja, ki nas opolnomoči in nam pomaga premagovati zahtevne situacije.
  2. PREDAVANJE O MITREJU – nadvse zanimiva predstavitev božanstva Mitre, njegove povezanosti s horoskopskimi znamenji, krščanstvom in avtorjem risanke Smrkci.
  3. GIBALNA URICA Z NAJMLAJŠIMI – gibalni poligon in druženje z otroki iz vrtca Otona Župančiča Črnomelj.
  4. POTOPISNO PREDAVANJE O KUBI – predstavitev življenja in kulture ljudi v socialistični republiki z veliko mirnejšim tempom življenja kot pri nas, ki nas popelje nazaj v čas Jugoslavije.
  5. POJEM, PLEŠEM – kulturna prireditev z revijo pevskih zborov in folklornih skupin učencev OŠ Loka Črnomelj.
  6. PAZLJIVO Z OGNJEM – krajše kamišibaj predstave, ki opozarjajo na pazljivo ravnanje z ognjem. Učenci interesne dejavnosti Društvo mladi gasilec so učencem prve triade sosednje šole predstavili poučne zgodbe v dveh ponovitvah.
  7. POHOD S STARIMI STARŠI – pohod do cerkve Sv. Sebastijana in druženje učencev s svojimi starimi starši.

Nekaj utrinkov z vsakega dogodka si lahko ogledate med fotografijami. Veselimo se prihodnjih Tednov vseživljenjskega učenja, ko bomo ponovno poskusili pripraviti za vsakogar nekaj.

Vir: OŠ Loka Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj