Na vsebino

Zamolčano: streljali na kmeta, pretep, poškodovani

V policijskem poročilu smo v ponedeljek pogrešali še eno nedopustno dejanje, ki se je po naših neuradnih informacijah zgodilo minulo nedeljo, le streljaj z Vahte proti Beli krajini oz. v Dolah pri Jugorju in kjer je bilo uporabljeno orožje.

Izvedeli smo, da imajo vaščani že dalj časa težave s prebivalci dveh hiš, ki so v to vasico vnesli veliko nemira. Domačini se soočajo s krajami, z žaljivkami in zdaj še z orožjem sovaščanov.

Sodu je izbilo dno minulo nedeljo, ko se je druščina ‘nedotakljivih’ s štirikolesnikom vozila po travniku domačina. Slednjih jih je opozoril naj prekinejo z uničevanjem površine, a se za to niso zmenili. Po izmenjavi nekaj krepkih besed so odjeknili tudi streli, teh naj bi bilo pet, so nam povedali očividci. Novodobni ‘kavboji’ so v streljanju k sreči zgrešili dva kmeta. Sledil je še fizični obračun, v katerem sta jo skupila dva ‘kavboja,’ reševalci pa so oskrbeli tudi kmeta.

Vprašanja smo naslovili na Policijsko upravo Novo mesto, saj tega dogodka nismo zasledili v ponedeljkovem poročilu.

Očitno nekdo namenoma prepoveduje posredovanje takšnih sporočil v javnost, medtem pa ljudje živijo v strahu. Prav tako je več kot očitno, da orožja ne manjka!

Vir: Dolenjska News

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
110
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj