Na vsebino

Zjutraj je možna kratkotrajna megla ob temperaturah od -7 do 2, čez dan jasno in od 4 do 12 °C

Ponoči in zjutraj se bo ponekod na Primorskem zadrževala nizka oblačnost. Zmerno oblačno bo tudi ponekod v severni in severovzhodni Sloveniji, kjer ni izključena kakšna kaplja dežja. Drugod bo delno jasno, zjutraj je možna kratkotrajna megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do 2 °C.

Jutri bo na severu in ponekod na vzhodu zmerno do pretežno oblačno, drugod bo več jasnine. Na severovzhodu bodo možne kratkotrajne plohe. Pihal bo veter zahodnih in severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo v krajih severno in zahodno od nas oblačno. Predvsem v krajih severno od nas bodo občasne padavine, v Alpah bo snežilo. Pihal bo veter zahodnih smeri, ob morju šibak veter vzhodnih in severnih smeri.

Jutri bo pretežno oblačno, več jasnine bo v krajih zahodno in južno od nas. V krajih severno in vzhodno od nas bodo občasne padavine. Pihal bo veter zahodih in severnih smeri.

Obeti

V petek bo več jasnine na zahodu Slovenije, na vzhodu pa bo več oblačnosti. V severovzhodni Sloveniji ni izključena kakšna kaplja dežja. V soboto kaže na povečini suho in delno jasno vreme. Pihal bo severni veter, na Primorskem burja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj