Na vsebino

Zmagovalci oddaje Gasilci so PGD Dragatuš

Čestitke vsem tekmovalcem oddaje Gasilci! Zmagovalcem iz PGD Dragatuš kot tudi drugouvrščenim iz PGD Leskovec čelado dol, kot bi rekli gasilci, veliki gasilski izziv je s tem končan.

Zmago v oddaji Gasilci so odnesli Belokranjci. PGD Dragatuš je premagal PGD Leskovec in si tako priboril zlato čelado in donacijo v vrednosti 30 tisoč evrov. Ob razglasitvi so seveda od veselja kar skočili v zrak, zapeli in tudi zaplesali. Donacijo, pa kot pravijo, želijo porabiti za obnovo gasilskega doma in nabavo nove zaščitne opreme, saj je zdajšnja že dotrajana. V Dragatušu imajo tako še en razlog za veselje in ponos.

Dragatuški gasilci so ob tem zapisali:

"Ob naši zmagi na Gasilskem izzivu Planet TV se zahvaljujemo vsem našim podpornikom, donatorjem, sponzorjem ter Gasilski zvezi Črnomelj in županu, ki nam vse omogočijo v obliki opreme in izobraževanj. Kot smo videli imamo krasne navijače, daleč najštevilčnejše in najglasnejše, kar je veliko pripomoglo k podpori tekmovalcem. Hvala vsem. Na slikah se predstavljamo z jaknami in zlato čelado, ki bodo nas in ostale spominjali na ta velik dosežek."

Vir: Siol.net / PGD Dragatuš

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj