Na vsebino

Znova dvojna ničla! Včeraj brez novih okužb in smrtnih žrtev

Za nami je še en dober dan. Včeraj so opravili 677 testiranj na covid-19, potrdili pa niso novih okužb. Prav tako ni včeraj zaradi novega koronavirusa umrl nihče.

Na spletni strani vlade so, tako kot vsak dan, objavili aktualne številke v zvezi z okužbami novega koronavirusa v Sloveniji. Včeraj je bilo opravljenih 677 testiranj na okužbo z novim koronavirusom, pozitiven ni bil noben vzorec. Prav tako ni umrl nihče, ki je zbolel za covidom-19.

V bolnišnicah se je v petek zdravilo 19 bolnikov s covidom-19, od tega štirje na oddelkih za intenzivno terapijo. Dva bolnika so odpustili v domačo oskrbo.

V Sloveniji so doslej opravili 74.419 testiranj, število potrjenih okužb je 1468. Iz bolnišnic so doslej v domačo oskrbo odpustili 280 bolnikov s covidom-19.

Kaj lahko glede poteka okužbe pričakujemo v prihodnjih tednih in mesecih? Kdaj bo prišlo do drugega vala in kakšno moč bo imel? O tem je spregovorila vodja strokovne skupine za covid-19 Bojana Beović. Več si preberite TUKAJ.

Vir: Siol.net

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj