Na vsebino

Poraz rokometašev na zadnji tekmi prvega dela sezone

Z zadnjo tekmo proti RK Grosuplje se za člansko ekipo RK Črnomelj zaključuje tekmovalni del leta 2017. Iz Grosupljega smo se žal vrnili brez točk.

Prvi polčas tekme je v celoti pripadal domačinom, ki so na začetku povedli in vodili do konca prvega dela tekme, čemur so botrovale predvsem napake v naši obrambi, kjer do zadnjih pet minut polčasa nismo našli pravega ritma. Ob premoru so tako domačini vodili za 3 gole.

V drugem delu je bilo srečanje sprva izenačeno, v 49. minuti pa smo razliko končno uspeli znižati na samo gol prednosti domačinov in na koncu v 58. minuti izenačiti. V zadnjih minutah srečanja so bili domačini dvakrat uspešni v obrambi, ob tem pa so še izkoristili nepazljivost v naši obrambi in dosegli odločilen gol.

Posebna zahvala velja Rokometnemu klubu Grosuplje, ki je celoten izkupiček pobranih vstopnin namenil našemu Dominiku Lozarju.

V naslednjih tednih nas čaka tekmovalni premor, naslednjo tekmo članske ekipe pa igramo doma, ko bomo 3. februarja, gostili vodilno ekipo 1. B državne lige, RK SVIŠ Ivančna Gorica.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj