Na vsebino

Zaključna prireditev športno gibalnih programov

V vrtcu vsakodnevno posvečamo veliko pozornosti športno gibalnim dejavnostim. Sodelujemo v številnih projektih povezanih s športom, organiziramo športne aktivnosti, otroci se veliko gibajo na prostem, telovadnici in v bližnji okolici vrtca.

Ob koncu šolskega leta smo pripravili zaključno prireditev gibalnih programov, saj sodelujemo v projektih Mali sonček, Ciciban planinec in Miška Eli, ki poteka pod okriljem Sokolske zveze Slovenije.

Ravnatelj Branko Ambrožič se je zahvalil strokovnim delavcem vrtca za neumorno delo ter za spodbujanje veselja do gibanja, ki je gonilo celostnega razvoja otrok.

Prireditev je povezovala Andreja Rahija.

Veseli nas, da sta nas ob tej priložnosti obiskali županja Občine Metlika, Martina Legan Janžekovič ter Estera Savič Bizjak, predstavnica Sokolske zveze Slovenije.

Otroci so prikazali nekaj dejavnosti, ki so jih urili skozi leto. Ob koncu pa so sledile zaslužene nagrade, prav posebna priznanja in medalje.

Vir: Vrtec Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj