Na vsebino

Brezplačno svetovanje - gradnja, prenova, zakonodaja, energetska sanacija,...

23. nov ob 17:30

Vabljeni na brezplačno svetovanje o gradnji, prenovi, zakonodaji, energetski sanaciji,... , ki bo v ponedeljek, 23.11.2015, od 17.30 do 18.30 ure, v Mestni muzejski zbirki Črnomelj.

Arhitekturni nasvet

Mladi arhitekti in krajinski arhitekti svetujejo v Črnomlju

Prvi teden brezplačnih arhitekturnih in krajinskoarhitekturnih svetovalnic

 

Pri vsakem večjem projektu, ki se ga lotimo, je pomoč dobrodošla, zato skupina arhitektov in krajinskih arhitektov zadnje leto in pol izvaja brezplačne arhitekturne in krajinskoarhitekturne svetovalnice po celotni Sloveniji. Po izredno uspešni vseslovenski septembrski turneji se mladi strokovnjaki vračajo na teren. V sklopu tedna brezplačnih svetovalnic bodo konec novembra obiskali 30 mest, v katerih bodo obiskovalcem nudili osnovno pomoč pri reševanju vseh vrst prostorskih zagat.

 

Z izvajanjem tovrstnih svetovanj želijo opozoriti na pomembnost dobro in pametno oblikovanega prostora in nuditi vsaj osnovno pomoč pri vprašanjih v zvezi z gradnjo, prenovo, sanacijo, adaptacijo ter urejanjem okolice. Pridružite se jim na svetovalnici v Črnomlju, v ponedeljek, 23. novembra, od 17.30 ure naprej v prostorih Mestne muzejske zbirke. Rezervirajte si termin na www.arhnasvet.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj