Na vsebino

Čajanka v Kovačnici sreče: Damjan Grabrijan

7. dec ob 18:00

Ko se je pred nekaj leti govorilo, da je "en malar iz naših koncev šel z biciklom okrog sveta" pojma nisem imela o kom je govora. In ker ga nisem poznala, tudi nisem spremljala njegove poti.

Od takrat so minila leta in čisto sem pozabila na to dogajanje.

Potem pa sem v službi "čisto slučajno" spoznala preprostega fanta, ki je prišel k nam kot "zunanji". Takoj mi je bil zanimiv. Na trenutke malo zmeden - vsaj tako je deloval, vendar vedno prijazen. In ko sem ga tako službeno klicala, če posel ni tekel čisto po terminskem planu, me je ful presenečal - zdaj je bil v Celju, pa spet v Kopru, pa v Novem mestu, povsod je imel odprte projekte, ki jih je hitel nadzirati - samo pri nas, kjer je "gorela voda" ga ni bilo. Zame frustirajoče, on pa je kar mirno sprejemal moje negodovanje, samo od časa do časa, ko je bil vseeno malo živčen, si je šel večkrat z roko skozi lase. In takrat sem po dolgem času spet slišala tisto - "pa kaj ti njega ne poznaš? On je tisti, ki je šel z biciklom okrog sveta..."

In ko si je letos, kljub vsem obveznostim, ki jih ima (dom, družina, posel) vzel en mesec časa in šel na Camino - sem vedela, da bo gost na eni izmed čajank v Kovačnici sreče. In po prigovarjanju je končno pristal... Damjan Grabrijan.

Verjamem, da bo to še en večer poln dobre volje in pozitivne energije.

In ker je število mest na čajanki še vedno omejeno in ker se pričakuje, da se bodo prosta mesta hitro polnila, ti svetujem, da se prijaviš čim prej. Najbolje kar TAKOJ IN TUKAJ. Saj veš, delujemo po principu, brez akcije ni reakcije.

Se vidimo, 7.12.2019 malo pred 18-to uro. Ker ob 18,05 štartamo s pogovorom.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj