GLAVNI KONCERT 21.00/trg svobode/13 eur predprodaja, 16 eur na dan dogodka

HAMO&TRIBUTE2LOVE

Zasedba Hamo & Tribute 2 Love emocije, strasti in nežna iskanja ljubezni vpleta v večno glasbo klasičnega rocka, bluesa, soula in funka. Njihovi klubski in veliko odrski nastopi vejajo za pravo glasbeno poslastico, trdno v ritmu in fluidno v muzikalni improvizaciji. Skladbe, četudi mestoma popevkarske in izjemno “nalezljive”, se tako popolnoma zlivajo z blues-rokovskim izročilom; so točke, na katerih je zasedba Hamo&Tribute2Love našla intenziven stik z aktualno slovensko publiko in njenim vsakdanom.

OPČA OPASNOST

Legendarno hrvaško rock skupino zaznamuje polnokrvni rok, zapakiran v vsakomur privlačne melodije in podprt s pomenljivimi besedili. Znani so po predani publiki in gorečih oboževalcih. Opća Opasnost so z delovanjem sicer prenehali ob začetku tisočletja, rečeno zaradi spremembe mode na balkanski glasbeni sceni, ki je pristrigla rokenrol, nato so se pojavljali le občasno, kot pravijo – zase. Leta 2008 pa so se, na pobudo oboževalcev, združili za koncert v Osijeku kot predskupina legendarnim Whitesnake. Razpadli niso nikoli, le sklenili so biti zvesti sami sebi. In ravno zato, ker nikoli niso sledili številkam, so ostali tako izjemni.

HINOTAMA

Hinotama je skupina osmih nadobudnih gimnazijskih glasbenikov, izmed katerih jih kar pet obiskuje Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana. Priredbe, ki jih začinijo s svojim indie rock in funk stilom vedno presenetijo zbrano občinstvo. Poleg tega pa igrajo tudi avtorske pesmi Hane Fatur, ki je bila s svojimi skladbami že večkrat nagrajena na glasbenih tekmovanjih. Mladostniška energija in glasbena svežina sta tisti, ki najbolje opišeta Hinotamo.

PIVO&ČEVAPI

Postonjčani s prepoznavnim imenom Pivo in čevapi so dvanajstčlanska skupina, ki je nastala leta 2010, od takrat pa so nabrali kar veliko kilometrino – med drugim so nastopili tudi na festivalu v srbski Guči. Pivo in čevapi poskuša že uveljavljenim uspešnicam nadeti novo obleko, pop in rock postavlja v balkanski prizvok tamkajšnih trubačev, s tukajšno energijo Poleg uspešnic jih krasita tudi dobra volja in pripravljenost na akcijo.

Prodaja vstopnic poteka preko eventim.si ali na vseh prodajnih mestih Eventima.