Ekipa Turizem Bela krajina (RIC Bela krajina, Turizem Metlika, KC Semič) organizira nove brezplačne delavnice na področju turizma.

Zadnja delavnica iz sklopa štirih "Kako tujec vidi vašo destinacijo?", ki jo bo vodil Yuri Barron, bo potekala med 9. in 13. uro, v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, enota Stratus.

Na delavnici bodo udeleženci spoznali, kako tujci vidijo našo ponudbo ter spoznali, kako razvijati destinacijo za mednarodne goste, kar je v praksi tudi prva osnova za pregled področij in prvi korak k razvoju ter odkrivanju novih avtentičnih produktov. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Predavatelj Yuri Barron je mednarodni strokovnjak v izdelavi vsebin, pripovedovanju zgodb in promociji družbenih omrežij. Je odgovorni urednik The Slovenia Book in vodiča In Your Pocket, kjer je tudi vodja mednarodnega razvoja.

Delavnica, ki je namenjena turističnim deležnikom in ostalim zainteresiranim, je praktično usmerjena v razvoj trajnostne strategije za izboljšanje kulture storitev ter kakovosti ponudbe izdelkov in storitev.

Delavnica je brezplačna! Obvezne so predhodne prijave do vključno 19. junija na e-mail vita.jankovic@ric-belakrajina.si.