Ekipa Turizem Bela krajina (RIC Bela krajina, Turizem Metlika, KC Semič) organizira nove brezplačne delavnice na področju turizma.

Druga izmed štirih "Pospeševanje turističnih inovacij & Hackaton", ki jo bo vodil Niko Slavnić, bo potekala med 9. in 13. uro, v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, enota Stratus (Ul. heroja Starih 19, Črnomelj).

Ustvarjalnost in sposobnosti odločanja so temeljne sposobnosti za vsakega vodjo, ki si v katerikoli organizaciji prizadeva delati drugače. Poudarek procesa pospeševanja je na tem, kako hitro pospešiti razvoj in preizkušanje ideje.
Vprašanja, ki jih bomo raziskali na tokratni delavnici, so:
* Kako se premakniti z uma na trg?
* Kako izgledajo podjetniške priložnosti?
* Kaj, če ne bomo uspeli?

Predavatelj Niko Slavnić je CEO In Your Pocket Group, profesor, predavatelj in govornik, investitor in svetovalec, ustanovitelj mednarodne založniške hiše »The Slovenia«, izvršni urednik prodajne uspešnice »The Slovenia Book«, prejemnik številnih nagrad (IAMPRO MBA Award for Enterpreneurship & Award for Outstanding Performances, Nikola Tesla International Competition Award), …

Delavnica, ki je namenjena turističnim deležnikom in ostalim zainteresiranim, je praktično usmerjena v razvoj trajnostne strategije za izboljšanje kulture storitev ter kakovosti ponudbe izdelkov in storitev.

Delavnica je brezplačna. Obvezne so predhodne prijave do vključno 12. junija na e-mail vita.jankovic@ric-belakrajina.si.
Več informacij o preostalih delavnicah:
6. 6. - Odličnost v turizmu: Kako ustvariti naslednjo veliko stvar?
20. 6. - Gourmet marketing: 5 korakov, da bo vaš gost bolj pogost
27. 6. - Delavnica: Kako tujec vidi vašo destinacijo?