Na vsebino

Dobrodelni maraton slovenskih radijskih postaj: Eno srce, ena Slovenija z Denisom Avdićem in prijatelji

9. avg ob 6:00

Prvič se bo zgodilo, da se v takšnem obsegu in za dober namen poveže toliko slovenskih radijskih postaj. Naš namen je, da teh 12 ur v celoti namenimo temu, da prisluhnemo vsem tistim, ki potrebujejo pomoč. In da bo to res iskreno, v času maratona v sredo med 6:00 in 18:00 ne bomo predvajali oglasnih sporočil. To pomeni, da bomo obstoječe mediaplane prilagodili tako, da bomo vse nepredvajane objave v tem času seveda nadomestili v enakem obsegu. HVALA vam za razumevanje.

Kar tri tedne pred napovedano podopustniško vrnitvijo, se je na Radio 1 vrnil najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show. Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak so zaradi katastrofalnih poplav v Sloveniji začutili, da je prav, da se vrnejo nazaj pred mikrofon, saj lahko tako pomagajo prizadetim sorojakom, ki jim je vodna ujma uničila skoraj vse. Na pobudo poslušalcev bodo še ta teden stopili skupaj za dober namen in pripravili prav posebni dobrodelni dogodek.

Maratonsko oddajanje Denis Avdić Showa bo v sredo od 6. do 18. ure na frekvencah Radio 1, Radio 1 80-a, Radio Antena, Radio Bob, Radio Kranj, Radio Triglav, Radio Robin in Radio Maxi. Denisu Avdiću in ekipi se bodo v dvanajstih urah pridružili številni gosti, slišali bomo težke zgodbe ljudi, ki so ostali brez vsega in potrebujejo našo pomoč.

Pomagamo lahko že zdaj: Pošlji sms POMAGAM5 na 1919

Kdo so tisti, ki najbolj potrebujejo pomoč, pa sporočite na [email protected]. Če ste to vi, ali če poznate koga, ki je v poplavah utrpel škodo, nam to javite čimprej. Isti naslov velja, če je kdo pripravljen na večjo donacijo. Radijci tudi tokrat verjamemo, da Slovenci znamo stopiti skupaj, ko je to najbolj potrebno, in pomagati ljudem v stiskah. Veselimo se vaše družbe na dobrodelnem maratonu, v sredo 9. avgusta od 6. do 18. ure. Pridužite se nam lahko na naši spletni strani in na socialnih omrežjih vseh sodelujočih radijskih postaj.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj