KUD Črno na belem v sodelovanju z Via studiom vas vabi na ogled filma Uroša Raztresna "Tonček - Mama, kaj dns nebo dana?", ki bo ob 17. uri v Kulturnem centru Semič.

"Društvo za kulturno in umetniško dejavnost Črno na belem, po treh letih snemanja končno predstavlja srednjemetražni igrani film z naslovom Tonček, podnaslovom Mama, kaj dns nebo dana? Zgodba oziroma citat iz naslova filma, se mnogim Belokranjcem, oziroma še bolj natančno metličanom zdi precej znana, saj gre za zgodbo iz resničnega življenja. Življenjsko pripoved, nam je podrobno opisal Toni Gašperič, ter tako podal iztočnico za pričetek ustvarjanja igranega filma. Zgodbo smo dodelali do te mere, da je dobila poseben filmski zaplet in razplet, ki pa sicer nista del resnične pripovedi, a smo skozi njo vseeno lažje predstavili lik samega glavnega igralca in ustvarili filmsko zanimiv zaplet, ter skozi zgodbo uprizorili določene razlike socialno različnega življenja, ki se dogaja v istem kraju."

Zbrana sredstva bodo v celoti namenili društvu Sožitje Bela krajina, osebam z motnjami v duševnem razvoju, zato še toliko bolj vabljeni na ogled filma v čim večjem številu.

Svojo vstopnico si zagotovite z rezervacijo TUKAJ ali pokličite v TIC Semič (040/625 148).