Na vsebino

Fire Combat Krvavčji Vrh 2022

2. jul ob 16:00

Tekmovanje gasilskih dvojic - Fire Combat za prehodni pokal Krvavčjega Vrha v kategorijah člani, mešane ekipe in članice in tekmovanje operativnih gasilcev v kategorijah gasilci in gasilke, ki bo v soboto, 2. julija 2022, s pričetkom ob 16. uri, na športnem igrišču PGD Krvavčji Vrh.

Tekmovanje bo izvedeno po Pravilih gasilske službe, Pravilih gasilske službe prostovoljnih gasilcev, Pravilih tekmovanja gasilskih dvojic – Fire Combat.

Tekmovalne ekipe, ki želijo tekmovati, se morajo prijaviti najkasneje do 29. junija 2022. Prijava je možna preko elektronske pošte: [email protected], zraven pripišite velikost majice.

Časovnica nastopa gasilskih dvojic bo pripravljena po končanem zbiranju prijav in poslana prijavljenim dvojicam.

Za sodelovanje na tekmovanju gasilskih dvojic – Fire combat je obvezen vpis tekmovalcev v program Vulkan, imenovanje najmanj v čin gasilec, izdana gasilska izkaznica in veljavno zdravniško spričevalo (5.člen). Gasilsko izkaznico in prijavnico morajo imeti tekmovalci s seboj na tekmovanju in predložiti Komisiji A.

Na tekmovanje operativnih gasilcev se lahko prijavijo gasilci-ke, s statusom operativni gasilec. Pred nastopom morata tekmovalca predložiti komisiji A izpisek iz vulkana. Tekmuje se po pravilih Fire Combat-a z razlikama: IDA brez dihalne maske, pri mokrem delu proge se vleče C cev.

Za vse ekipe je prijavnina 20€, ki se poravna na dan tekmovanja pri komisiji A.

Nagrade:
- medalje in pokali za prve tri enote v vseh kategorijah
- majice za vse tekmovalce

Za vse dodatne informacije je organizator na voljo na elektronskem naslovu pgdkrvavcjivr[email protected] ali na telefonski številki 040 690 097 (Toni Plut).

Povezava do prijavnice je TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj