Na vsebino

Obuti maček: Zadnja želja (Kino Črnomelj)

10. dec ob 17:00
4,50 €

Vrača se vsem najljubši, ljubeči, romantičen in neustrašen maček v novi animirani pustolovščini Obuti maček: Zadnja želja. Drzni razbojnik Obuti maček odkrije, da je sta njegova strast do nevarnosti in neupoštevanje varnosti terjali svoj davek. Zapravil je namreč osem od svojih devetih življenj, pri tem pa pozabil šteti. Da dobi vsa svoja življenja nazaj, se bo odpravil na svojo največjo misijo doslej.

Razvpiti maček se poda na epsko popotovanje v Črni gozd, da bi našel mistično zvezdo želja in si povrnil vsa izgubljena življenja. A ker mu je ostalo le eno življenje, bo moral postati ponižen in prositi za pomoč svojo nekdanjo partnerko in sovražnico – očarljivo Mici Šapko. Pri iskanju bo Obutemu mačku in Mici Šapko pomagala – proti njuni boljši presoji – klepetava in neizmerno vesela mucka Perro. Skupaj bo moral biti naš trio junakov korak pred Zlatolasko, zločinsko družino Trije medvedi, “Velikim” Jackom Hornerjem in grozljivim lovcem na glave, Velikim hudobnim volkom.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj