SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija v koordinaciji RIC Bela krajina vabi na brezplačno usposabljanje "Priprava spletne strategije in e-mail marketing", ki se prične ob 14. uri v Coworking prostoru Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ul.Heroja Stariha 19, Črnomelj.

Izvajalka: Nastja Kramer, spletna trgovina 'Malinca'

Nastja Kramer je solastnica podjetja Malinca d.o.o. z izjemno uspešno spletno trgovino.

Malinca je spletna trgovina in portal z zdravimi recepti in prehrano , ki je zaživel junija 2013. Ekipo sestavlja 6 deklet in so trenutno prisotni na slovenskem, hrvaškem in nemškem trgu. Tekom 5 let so na portalu objavili več kot 2500 receptov, pridobile več kot 100.000 sledilcev na družabnih omrežjih in poslale več kot 90.000 paketov, ter prejeli nagrado za Spletnega trgovca leta.

Usposabljanje prvi del:

Priprava spletne strategije z izdelavo načrta za lastno idejo

Delavnica je usmerjeno čisto praktično na primere posameznikov. Le-ti dobijo prazno strategijo in potem jo skozi delavnico skušamo skupaj izpolniti.
S spletno poslovno strategijo si lahko povečate možnosti za uspeh na digitalnem področju, saj vam pomaga določiti jasne cilje in ciljno usmeriti dejavnost v spletu.

Delavnica je primerna tudi za tiste, ki ne nameravajo imeti spletne trgovine, ampak zgolj podjetje, ki bo komuniciralo tudi preko spleta.

1. Osnovni podatki in trenutno stanje
2. Okvirni cilji za prihodnje 3 leta
3. Načrt - model
4. Segmentiranje kupcev in ciljne skupine
5. Ocena konkurence
6. Ključni partnerji
7. Grajenje baze in odnosa
8. Prodajni kanali
9. KPI in drugi načini meritev uspešnosti
10. Finančni plan - stroški in prihodki
11. POUDAREK! Akcijski - marketinški načrt za eno leto

Drugi del usposabljanja bo 16. maja.

Program je namenjen mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter vsem ostalim zainteresiranim - potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija.

Usposabljanje traja 2 x 5 šolskih ur in je za vse udeležence brezplačna.

Delavnice s konkretnimi primeri - predavanje s vprašanji udeležencev.

Število udeležencev je omejeno, zato se prijavite čim prej, oz. najkasneje do 6. 5. 2019. Prijave na : Peter Ambrožič, tel. 040 122 872, e-pošta: peter.ambrozic@ric-belakrajina.siVljudno vabljeni.