Na vsebino

Zabavaj se v mestu Črnomelj: Prižig prazničnih lučk, Pika Nogavička, Ognjeni show, koncerti

2. dec ob 15:00

Najbolj prazničen mesec je že skoraj pred vrati in mi ga bomo začeli s tradicionalnim dogodkom Zabavaj se v mestu. V starem mestnem jedru Črnomlja se bo v soboto, 2. decembra 2023, v popoldanskih urah, odvil zabavno – kulturni program s spektakularno animacijo za otroke in odrasle.

Začeli bomo ob 15. uri, ko nam bodo na odru zaigrali Viniški tamburaši in kasneje Godba na pihala Črnomelj. Na Miklavževi tržnici bodo prisotni ustvarjalci nakita, pletenih in kvačkanih izdelkov, pridelovalci pekovskih, žitnih, medenih in čokoladnih izdelkov, rokodelci, ponudniki toplih napitkov in sladkih dobrot. Ob 17. uri se nam bo pridružila Pika Nogavička in najmlajše obiskovalce navdušila z njenimi prazničnimi norčijami. Po predstavi bomo skupaj z županom prižgali praznične lučke v mestnem jedru in pričakali Miklavža. Da bo vzdušje še bolj praznično, bodo obiskovalci v živo doživeli pravi ognjeni spektakel v izvedbi Kre.Aktiv shows. Glasbeni cukrček za zaključek pa bo skupina XEQUTIFZ, katera nas bo popeljala v čas živahne disco glasbe.

Toplo vabljeni na dogodek ZABAVAJ SE V MESTU, ki bo v soboto, 2. decembra, z začetkom ob 15. uri na parkirišču pred črnomaljskim gradom.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj