Na vsebino

Začetek 10. Slovenskega festivala kamišibaj gledališča

2. sep ob 18:00

Danes bomo skupaj s preostalimi organizatorji 10. Slovenskega festivala kamišibaj gledališča na Petrovem trgu postavili na ogled razstavo "10 let kamišibaja na Slovenskem". Razstavo si bo možno ogledati na uličnih panojih, s svojimi predstavami bodo sodelovali otroci, udeleženci delavnice Moj prvi kamišibaj.

Na 10. Slovenskem festivalu kamišibaj gledališča se bodo predstavili najboljši izvajalci kamišibaja iz vse Slovenije, ki jih je za leto 2022 predhodno izbrala državna selektorica za kamišibaj gledališče, Silva Karim. Na festivalu, ki bo trajal kar tri dni, si bo tako moč ogledati 39 novih zgodb med sliko in besedo. Tričlanska strokovna komisija bo izbrala najboljšo predstavo, ki bo v nedeljo prejela nagrado Zlati kamišibaj 2022. Obeta se tudi bogat spremljajoči program. Organizatorji dogodka Kamišibaj Slovenija, KUD Zlata skledica, Občina Črnomelj, JSKD Črnomelj in Knjižnica Črnomelj, vas prijazno vabimo v Črnomelj.

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj