Na vsebino

20 let programa EKOŠOLA

V ponedeljek, 26. septembra, je na Brdu pri Kranju potekala konferenca koordinatorjev programa Ekošola, ki so se je iz našega vrtca udeležile tudi koordinatorici Antonija Stankovič in Katarina Kukman ter ravnateljica Marijanca Kolar.

V dvorani GRANDIS je potekala konferenca, na kateri so organizatorji ter nosilci projektov podali napotke za delo v šolskem letu 2016/17. Konference se je udeležil tudi predsednik Vlade Republike Slovenije, dr. Miro Cerar.

Predsednik Vlade dr. Miro Cerar je v slavnostnem nagovoru dejal, da prihodnost temelji na mladih in da je pomembno, da v mlade zasadimo tisto seme, ki počasi klije in se potem vrača tudi vsem nam, ki ob njih sobivamo. Izpostavil je, da je delo koordinatorjev in sodelavcev programa Ekošola na nek način pionirsko delo, predvsem pa ni enostavno. Včasih je zelo lepo, zelo prijetno, razveseljuje srca, včasih pa seveda težko, ker v tem pogledu ljudje napredujemo počasi in ker je na svetu vedno toliko izzivov, da je vsem težko biti kos. Poudaril je, da koordinatorji dokazujejo, da so vztrajni, zato je čestital vsem prejemnikom priznanj za dvajsetletnico delovanja ter ustanovam, ki so prvič pridobile zeleno zastavo.

Naš vrtec je v projektu ŠOLSKA VRTILNICA v kategoriji VRTCI osvojil prvo mesto. Na likovnem natečaju pa smo osvojili tretje mesto.

Priznanji sta na odru prevzeli Antonija Stankovič in Marijanca Kolar.

Več si o srečanju lahko pogledate TUKAJ.

Priponke

Vir: Vrtec Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj