Na vsebino

24-urni Brewiks izziv

Črnomaljsko družinsko podjetje Mithraeum d.o.o s svojo blagovno znamko Brewiks osvaja svet. Zase pravijo, da soustvarjajo pivovarje po svetu.

Brewiks je ekskluzivna blagovna znamka, ki omogoča najboljše performance, najboljšo kvaliteto ter podporo strastnim pivovarjem po svetu.

V podjetju pravijo, da je zanje največje osebno zadovoljstvo, da izpolnjujejo svoj človeški potencial. S tem, ko sledijo svojemu srcu ter zastavljeni ambiciozni viziji, služijo najboljše vsem sodelujočim. Podjetje vodi že druga generacija družine Imširović. Damir in Mojca Imširović skupaj z ekipo nadaljujeta družinsko tradicijo izdelave najkakovostnejših produktov ter odlične podpore svojim strankam.

Z razvojem blagovne znamke Brewiks in njeno prisotnostjo po vsem svetu so v šestih letih naredili revolucijo v svetu pivovarstva. Njihova Brewiks pivovarska oprema vključuje celotno rešitev za kupce. Ne le, da v podjetju poskrbijo za brezhibno pivovarsko opremo, pomagajo tudi združevati pivovarje s celega sveta v Brewiks skupnosti. Pomagajo jim na začetni poti tudi z učenjem varjenja piva. Tukaj družina Imširović združi moči s Pivovarno Vizir, kjer tako skupaj nudijo pivovarsko strokovno – tehnološko asistenco. Kot vidite blagovna znamka Brewiks, ni le pivovarska oprema. Pomaga pivovarjem uresničiti njihove sanje o pivovarstvu. Ustvarja nove poslovne priložnosti. Ustvarja nova delovna mesta. Z Brewiks pivovarsko opremo omogočajo varjenje inovativnih, nenavadnih in zelo okusnih tipov piv s katerimi pripomorejo k svetovnem razvoju kulture pitja piva.

Njihov moto Brewiks blagovne znamke je:

  • Da vedno izzivajo »status quo«
  • Da vedno proizvajajo nore ideje
  • Da je oprema vedno enostavna za uporabo
  • Da je oprema vedno enostavna za vzdrževanje
  • Da oprema ne omejuje pivovarjeve kreativnosti
  • Da je vsa oprema nadgradljiva
  • Da je oprema vedno mobilna
  • Da oprema raste s pivovarji
  • Da je vsak proces učinkovit
  • Da je oprema vedno vgradljiva kjerkoli in vsepovsod

To noro misijo izpolnjujejo z Brewiks ekipo po celem svetu ter vsemi zaposlenimi v podjetju. Tako so v letu 2018 postavili »najvišjo pivovarno v Evropi (v DOLOMITIH, v planinski koči Rifugio-Schutzhütte-Ücia Lavarella)« Postavljanje je bilo omogočeno le s helikoptersko asistenco. Postavitev Brewiksa so tudi ovekovečili. Poglej ta izjemen dosežekTUKAJ.

Prav tako so pred enim tednom uspešno zaključili 24-urni Brewiks izziv v Franciji. Neprekinjeno so varili pivo 24 ur v pivovarni SAPAUDIA BREWING Co. Cilj izziva je bil testirati maksimalne tEhnološke sposobnosti pivovarne Brewiks 500. Predvidevali so, da bodo zvarili 6 šarž in s tem 4000 litrov pive. Poigrali so se tudi z recepturo, saj so med varjenjem piva dodali smrekove veje. Porabili so 1037 kg slada, 10,25 kg hmelja in 4 kg kvasovk. Na koncu so dosegli nadpričakovane rEzultate. Naredili so 8 šarž in tako zvarili 5000 litrov piva.

Zapisali so se v zgodovino, saj do sedaj ni bilo izvedljivo dosegati takšnih rezultatov s preostalo pivovarsko opremo na trgu takšnega volumna.

Bravo Brewiks ekipa in čestitke vsem zaposlenim v podjetju Mithraeum d.o.o.!

Iz srca vam želimo, da osvojite še preostala neosvojena kontinenta Južne Amerike ter Afrike.

Kako je izgledal 24-urni izziv varjenja pive pa si lahko ogledate v videu Uroša Raztresna (Via Studio): TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj