Na vsebino

29. občni zbor Župnijske Karitas Črnomelj

V sredo je potekal občni zbor Župnijske Karitas Črnomelj, ki bo prihodnje leto praznoval že 30 let v službi človekovega dostojanstva.

Stalnim in občasnim že dolgoletnim prostovoljcem in sodelavcem se je pridružilo kar 14 novih sodelavcev!

Razveseljivo je dejstvo, da ste se nam pridružili tudi iz Dragatuša, saj Karitas že več let in vsako leto več pomaga tudi na področju dragatuške župnije.

Hvala vsem novim za pogumno odločitev. To je res pomenljivo sporočilo. Dobrota in skrb za človeka je še kako živa med nami.

Na občnem zboru, na katerem so se nam pridružili tudi vodstvo Škofijske Karitas Novo mesto, vodja Patronažne službe Črnomelj in direktorica DSO Črnomelj, s katerimi redno sodelujemo, je vodenje in tajništvo ga. Anica Pavlakovič po devetih odličnih in izjemnih letih koordinacije in služenja predala vodenje Karitas v roke novi tajnici in tajništvu v zasedbi:

- predsednik: Gregor Kunej
- tajnica Karitas: Julita Matkovič
- blagajnik: Sonja Papež
- člana tajništva: Andreja Balkovec Rom in Vlado Starešinič.

Srečanje skoraj 40 prostovoljcev in prostovoljk nakazuje, da je veliko pripravljenosti slediti naši veliki učiteljici in priprošnjici sv. Materi Tereziji iz Kalkute.

Vrata za nove sodelavce so vedno odprta in se lahko pridružite kadarkoli.

Delo Karitas Črnomelj lahko podprete s svojim darom:

TRR SI56 02434009 1949061. Hvala vsem darovalcem.

Vir: Župnija Črnomelj - Dragatuš

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj