Na vsebino

2B s Tinkaro Kovač za uvod v Kulturo pod krošnjami

Odprtje Kulture pod krošnjami je navdušilo občinstvo in ponudilo veliko glasbenih presenečenj. Skupina 2B je s svojim energičnim nastopom razpršila valove svežine, a pravo presenečenje je sledilo ob koncu, ko se jim je na odru pridružila priznana pevka Tinkara Kovač.

2B sta svoj nastop na Medgeneracijskem vrtu za Kulturnim domom Črnomelj začela živahno in plesno, predstavila sta s, kot pravita, #Electricorganic repertoarjem iz nove plošče Eksplozija emocij, pa tudi prenovljene izvedbe svojih uspešnic, kot so Najini koraki, Kje so rože, V.I.L. in Ne čakaj na pomlad. Vrhunec večera je sledil proti koncu, ko je na oder presenetljivo stopila Tinkara Kovač. V spontanem nastopu s prepletom odličnih vokalov so skupaj očarali z belokranjsko ljudsko Pastirče mlado teri uspešnico Bodi z mano do konca kot morje, kot voda, s katero so skupaj nastopili na festivalu Melodije morja in sonca.

Nastop 2B in Tinkare Kovač na odprtju Kulture pod krošnjami je bil tako poln nepozabnih glasbenih trenutkov, ki bodo še dolgo odzvanjali v spominu obiskovalcev. Večer je dokazal, da glasba združuje in ustvarja izjemno močno povezavo med izvajalci in občinstvom, ki bo ostala v srcih vseh prisotnih še dolgo časa. Kultura pod krošnjami se je s tem dogodkom znova izkazala kot prizorišče, kjer se ustvarjajo nepozabna umetniška doživetja.

Pod krošnjami Medgeneracijskega vrta se bo vse do konca septembra odvilo veliko najrazličnejših dogodkov, kjer se bo našlo kaj prav za vsakogar.

Fotografske utrinke včerajšnje otvoritve je ujel Uroš Novina.

Prihajajoči program Kulture pod krošnjami:

Četrtek, 13. 7. 2023: 10.00: Igrarije na medgeneracijskem vrtu

  • Družabne in zabavne igre na Medgeneracijskem vrtu pred Kulturnim domom Črnomelj v sodelovanju s Hišo sadeži družbe.

Četrtek, 20. 7. 2023: 21.00: Letni kino

  • Velika klasika ameriškega indie filma iz leta 1986 z neponovljivim triom: Tom Waits, John Lurie in Roberto Benigni. Zgodba spremlja nezaposlenega DJ-ja Zacka in malce neodgovornega Jacka, ki se znajdeta v louisianskem zaporu skupaj s sproščenim italijanskim turistom in znamenitim citatom: "I scream, you scream, we all scream for ice cream!"

Četrtek, 27. 7. 2023: 21.00: KRIVE SO ZVEZDE: Astronomski večer

  • Poljudno predavanje v izvedbi članov Astronomskega društva Javornik v sodelovanju z ZIK Črnomelj. Spoznali boste različne vidike astronomije, kot so vrste zvezd, zvezdni utrinki in opazovanje neba s prostim očesom. Ob ugodnih pogojih bo sledilo tudi opazovanje poletnega nočnega neba, zato vas vabimo, da se pridružite pod zvezdami.

Četrtek, 3. 8. 2023: 20.00: GLUMISSIMO

  • Improvizacijska gledališka skupina Glumissimo se bo predstavila v Kulturi pod krošnjami. Njihove predstave temeljijo na improvizaciji, saj upoštevajo ideje občinstva in jih vključijo v izbrani žanr. Tokrat bodo izvedli improvizirano predstavo v žanru Sit-coma, v stilu priljubljenih TV nanizank, kot so Friends, Seinfeld itd.
Vir: ZIK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj