Na vsebino

34. Občni zbor PGD Gradnik

Sinoči je v dvorani PGD Gradnik potekal 34. občni zbor društva. V poročilih smo lahko zasledili, da je bilo preteklo leto polno ustvarjalnosti, druženja in zabave ter seveda intervencij in dela okoli doma.

S ponosom lahko povemo, da smo preteklo leto v gasilski repertoar dodali dva nova dogodka; Miklavževanje za naše najmlajše ter Materinski dan. Slednji dogodek bomo izvajali vsako leto obratno - lani smo bile presenečenja delžzne punce/žene/matere, letos pa me razvajamo naše mučenike.

Kot smo lahko razbrali iz poročil, bo tudi to leto polno dela, zato bomo morali zavihati rokave, da bo vse pravočasno narejeno.

Že konec preteklega leta smo začeli s prenavlanjem ene od sob, ki bo dokončana do prireditve Jožefovo, ureditev otroških igral, nabavili bomo 12 intervencijskih oblek,...

Ker se je PGD Jugorje pridružilo društvu PGD Suhor, so bili tudi oni letos prvič prisotni na našem občnem zboru, podali so idejo, da se v prihodnosti bolje spoznamo ter skupaj pripravimo kakšno operativno vajo na našem ali njihovem terenu, upamo na čimboljse sodelovanje tudi z njimi.

Letos smo, za razliko od ostalih let, namesto klobas za pogostitev po občnem zboru pogostili s pohanimi zrezki ter krompirjevo solato. Smo polni idej in novosti za prihajajoča leta.

Hvala vsem , ki ste se udeležili občnega zbora. Hvala tudi za udeležbo podžupana Občine Semič Rudiju Kofaltu ter poveljniku GZ Semič Tomažu Černetu.

Za udeležbo se zahvaljujemo tudi dvema gasilcema iz DVD Velika Mlaka, kateri z našim poveljnikom Alojzom Kondo ter njegovim sotekmovalcem Tonijem Plutom tekmujejo v tekmovanju FireCommbat.
Z gasilskim pozdravom Na pomoč.

Vir: PGD Gradnik

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj