Na vsebino

3D tehnologija v resničnem svetu

Danes je v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina potekalo predavanje z naslovom ''3D v resničnem svetu''. Predavanje je vodil Dušan Vukčevič, Belokranjec, ki ga je revija 3D artist uvrstila med 100 najvplivnejših 3D umetnikov na svetu. Dušan je najprej opisal svoje začetke, takrat je po nekajmesečnem prostovoljnem oz. samoiniciativnem delu na televiziji Vaš kanal v kratkem času pridobil naziv ''vodja grafike''. Kasneje je delal v različnih podjetjih, vse dokler se ni odločil, da bo pričel svojo podjetniško pot ter odprl podjetje Vudu s.p. Trenutno njegovo podjetje uspešno deluje že 3 leta, 90% naročnikov pa prihaja iz tujine.

Dušan je poslušalcem na praktičnem primeru po korakih predstavil kako se loti projekta ter kako pride do končnega izdelka, ki je bila v tem primeru počitniška hiška. Po njegovem mnenju je najpomembneje, da je podjetnik do svojih naročnikov pošten ter ohranja dober odnos. Meni, da je komunikacija z naročniki skoraj toliko pomembna kot kvaliteta končnega produkta.

Na koncu je Dušan večkrat poudaril, da mora podjetnik delati tisto, kar ga veseli oz. mora v svojem delu najti veselje, kajti le tako bo lahko uspešen in bo njegov posel rastel.

V petek 21.4. vas Podjetniški inkubator Bela krajina vabi na uvodno predavanje o ''Augmented reality'' (obogatena resničnost) tehnologiji, kjer bodo predstavljene možnosti uporaba le te. Nato pa bo v Inkubatorju v naslednjih 3 mesecih potekala delavnica ''augmented reality''. Vsi zainteresirani lahko predprijave oddate na elektronski naslov: [email protected].

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj