Na vsebino

4. zbor mladine PGD Črnomelj

Včeraj je potekal že 4. zbor mladine PGD Črnomelj. Mladi so izpostavili svoje dosežke in aktivnosti v letu 2015. Le teh je bilo kar nekaj. Udeležili so se vseh gasilskih tekmovanj v belokranjski regiji, tekmovali na državnem nivoju, zbirali star papir, se udeležili gasilskega tabora, pridobivali gasilske značke. Dobro delo mladine ni ostalo neopaženo, saj sta nas tako Občina Črnomelj kakor tudi Gasilska zveza Črnomelj nagradila z izletom v enega izmed vodnih adrenalinskih parkov v Istri. Mladi so tudi predstavili plan letošnjih aktivnosti.

Med gosti našega zbora naj omenimo županijo Mojco Čemas Stjepanovič, predstavnika MK GZ Črnomelj Aleša Cvitkoviča, mentorico DMG na OŠ Mirana Jarca Sonjo Malnarič, predstavnike MK PGD Metlika, predsednika in poveljnika PGD Črnomelj, člane Poveljstva, Upravnega in Nadzornega odbora PGD Črnomelj. Med navzočimi je bilo slišati številne pohvale na račun naših rezultatov ter tudi želje po nadaljnjem uspešnem delu in sodelovanju.

Vse skupaj se je zaključilo s pogostitvijo vseh povabljenih in kot je pri nas že v običaju, z veliko torto. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki nas pri našem delu podpirate in nam kakorkoli pomagate. Obljubljamo, da se bomo tudi v letošnjem letu trudili po najboljših močeh.

Vir: MK PGD Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj