Na vsebino

Adria Dom med najboljšimi zaposlovalci 2022

Foto: Adria Dom
Foto: Adria Dom

Zmagovalci 16. medijskega raziskovalnega projekta Zlata nit časopisne hiše Dnevnik in s tem najboljši zaposlovalci 2022 so Adria Dom v kategoriji velikih podjetij, Dewesoft v kategoriji srednje velikih podjetij in BioSistemika v kategoriji malih podjetij. Priznanje zlata praksa je zaradi posluha do mladih talentov prejel Jasna Chalet Resort.

V podjetju Adria Dom iz Kanižarice po pojasnilih organizatorja, tako kot nekdaj Roger Bannister v teku, premikajo meje razvoja ljudi in organizacije. "Če je tekač prvi na svetu dokazal, da je moč preteči miljo v manj kot štirih minutah, Adria Dom dokazuje, da je moč v kraju z manj kot 600 prebivalci zgraditi voditeljsko podjetje. Z vizionarskim znanjem in drznostjo, ki ju od besed k dejanjem pelje izvedbena odličnost. Podjetje izkazuje izjemno visoko zavedanje pomena zaposlenih za doseganje vizije in dolgoročnih ciljev. S paleto najsodobnejših sistemov vodenja in razvoja skrbijo za njihovo rast in opolnomočenje. Ustvarjajo okolje, v katerem se ljudje počutijo varne in sproščene, kar jim daje veter v jadra kreativnosti in inovativnosti. Po številu inovacij Adria Dom letvico drugim podjetjem postavlja zelo visoko. Napak se ne bojijo, prav nasprotno, do njih imajo visoko toleranco. S tem krepijo zavedanje, da pri inoviranju lahko prestopajo mejo, ki je včasih zelo tanka. Z digitalizacijo krepijo svojo konkurenčnost, dodano vrednost in se uvrščajo med trajnostne voditelje zelenega prehoda," piše v obrazložitvi odločitve.

Vir: Dnevnik

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj