Na vsebino

Akcija Drobitinica v šolah

OŠ Mirana Jarca Črnomelj:

Rdeči križ Slovenije OZ Črnomelj skupaj z OŠ Mirana Jarca organizirata dobrodelno akcijo »Drobtinica«, s katero želi pomagati socialno ogroženim družinam. Učenec, ki želi sodelovati v akciji, naj daruje LITER trajnega mleka. V šolo ga naj prinese v torek, 16.10. ali v sredo, 17. 10. 2018. Mleko se bo zbiralo v pritličju ob prihodu učencev v šolo. Vsem, ki boste sodelovali, se že v naprej zahvaljujemo.

OŠ Belokranjskega odreda Semič:

V okviru Območnega združenja Rdečega križa Črnomelj bomo tudi letos izvedli akcijo zbiranja pomoči za otroke iz socialno ogroženih družin našega območja. Kdor želi pomagati, lahko 16., 17. in 18. 10. 2018 v jedilnico šole na posebej označen prostor prinese liter trajnega mleka. Z zbranimi sredstvi bomo zagotovili pomoč tistim otrokom, ki živijo v stiski in pomanjkanju. Upam, da bomo tudi letos pokazali, da imamo veliko srce in smo skupaj močnejši.

OŠ Loka Črnomelj:

Rdeči križ Slovenije OZ Črnomelj skupaj z belokranjskimi šolami organizira dobrodelno akcijo »Drobtinica«, s katero želi pomagati socialno ogroženim družinam. Vsi, ki želite sodelovati v akciji, darujete LITER trajnega mleka. V šolo ga prinesete lahko v torek, 16. 10. 2018, sredo, 17 10. 2018 ali četrtek 18. 10. 2018. Mleko se bo zbiralo v avli šole ob prihodu učencev v šolo med 7.30 in 8.30. Seveda velja zbiranje trajnega mleka tudi za obe naši podružnični šoli (Griblje in Adlešiči). Vsem, ki boste v akciji sodelovali, se že v naprej zahvaljujemo.

Vir: OŠ M.Jarca, Semič in Loka

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj