Na vsebino

Akrapovič med najuglednejšimi delodajalci 2020

Akrapovič Črnomelj
Akrapovič Črnomelj

Zaposlitveni portal Mojedelo.com je tudi letos pripravil raziskavo o ugledu delodajalca, ki jo sicer pripravljajo že od leta 2007. S pomočjo podjetja Universum Global so letos analizirali mnenja več kot 12.000 posameznikov iz 48 panog na slovenskem trgu dela in podelili certifikate v kategorijah ugledni delodajalec po izboru strokovnjakov in po panogah, top 10 uglednih delodajalcev in najuglednejši delodajalec.

V raziskavi sodelujejo strokovnjaki iz akademskega in poslovnega sveta ter študentje in kandidati na trgu dela, ki ocenjujejo ugled slovenskih delodajalcev. Letos je raziskava pritegnila 12.000 anketirancev, ki so Novartis v Sloveniji izbrali za absolutnega zmagovalca in zmagovalca v petih posameznih kategorijah. Družba Lek je laskavi naziv najuglednejši delodajalec prejela drugo leto zapored, skupno tretjič.

V izbor delodajalcev so bila letos vključena najvplivnejša podjetja z določenih področij glede na rezultate prejšnjih raziskav. Med top 10 uglednih delodajalcev so se uvrstila podjetja Akrapovič, Dars, Gen-I, Krka, Lek, Petrol, Pipistrel skupina, Porsche Slovenija, Slovenske železnice in Telekom Slovenije.

Vir: STA

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj