Na vsebino

Akrapovič v Milanu

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, kjer pri oblikovanju izpušnih sistemov uporabljajo najnovejšo tehnologijao in visokokakovostne materiale. Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov. Izdelke za motocikle in športne avtomobile ob pomoči najnovejše tehnologije, postopkov izdelave in najžlahtnejših materialov oblikuje in izdeluje več kot 800 predanih in visoko usposobljenih zaposlenih. Tudi v Črnomlju. Oddelek za raziskave in razvoj za področje dirkanja sodeluje z več deset zmagovalnimi dirkaškimi ekipami. Več kot 90 svetovnih prvakov je svoje naslove doseglo z izpušnimi sistemi Akrapovič.
Prav zdaj na salonu EICMA v Milanu predstavljajo številne nove modele za cestne in terenske motocikle, razkrili so svoj najnovejši koncept dušilca, poleg tega pa praznujejo tudi pomembno prelomnico v zgodovini podjetja, saj je Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP) pred kratkim v Valencii postal svetovni prvak v razredu MotoGP in tako za podjetje osvojil stoti naslov svetovnega prvaka. Podjetje je to pomembno prelomnico na salonu obeležilo s predstavitvijo številnih dirkalnikov, opremljenih z Akrapovičevim izpušnim sistemom ter seveda z obiski dirkačev na svojem razstavnem prostoru.

Vir: Akrapovič
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj