Na vsebino

Animirani film Ganglovanje ponovno v tekmi za nagrado

Animirani film Ganglovanje, ki so ga v lanskem šolskem letu ustvarile učenke OŠ Metlika v delavnici Društva Slon, se je uvrstil v tekmovalni program enajste edicije hrvaškega VAFI&RAFI Mednarodnega festivala animiranega filma otrok in mladih!

Naj spomnimo: animirani film so ustvarjale učenke OŠ Metlika Ajda Kremesec, Živa Škof, Anja Željko, Lucija Kostelec, Tjaša Vraničar, Lana Deanović in Anja Bajuk pod vodstvom mentoric Lene Lekše in Jelene Dragutinović iz Društva za izvajanje filmske vzgoje Slon ter Duške Vlašič, likovne pedagoginje na OŠ Metlika. Premierno je bil prikazan na dnevu šole februarja 2019, konec leta pa je bil izbran v tekmovalni program 9. festivala otroškega in mladinskega filma Enimation v Mariboru, kjer je dobil 1. nagrado v kategoriji Midi.

Festival VAFI&RAFI bo potekal med 1. in 7. junijem 2020 v Varaždinu in Reki. Ganglovanje bo prikazano v kategoriji avtorjev starih med 11 in 14 let.
Čestitamo mladim ustvarjalkam in mentoricam!
In držimo pesti za zmago!

POVEZAVA

Vir: OŠ Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj