Na vsebino

Anja je uspešno prestala operativni poseg!

Takole ja zapisala na svojem FB profilu:

"Točno pred enim tednom ob takšnem času sem bila nekje v sanjah, zbudila pa sem se s sicer groznimi bolečinami pa vendar najsrečnejši človek na tem svetu. Danes sem zapustila bolnišnico, počakati moram še na zadnji pregled, ki sledi v naslednjem tednu in nadaljnja navodila zdravnika, strokovnjaka, ki mi je s svojo strokovnostjo uspešno odpravil cisto iz moje glave.
Ob tej priliki pa se bi še enkrat iz dna srca rada zahvalila vsem vam, dragi moji, ki ste verjeli vame, mi s sredstvi, spodbudnimi besedami, pozitivnimi mislimi, dejanji pomagali do današnjega dne, ko se počutim več kot odlično, ne še najboljše pa vendar počasi lepo okrevam. Potrebujem še nekaj časa, da popolnoma okrevam, možgančki se zelo počasi celijo, ampak še malo!!
Polagam vam na srce, da v tem življenju, ki verjamem, da ni vsakemu posuto z rožicami verjamete vase, nikoli ne obupate in plujete proti svojemu cilju. Z močno voljo, vztrajnostjo, ljubeznijo je danes vse mogoče, samo verjemi!
Hvala iz srca

Anja

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj